Handelsbetingelser

Aftalevilkår og oplysningspligt

Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Når du gennemfører en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din ordre samt om retur- og reklamationsret. Du kan altid genfinde dine ordrer ved at logge ind på din brugerprofil, hvis du har oprettet en sådan.

Kazambo Aps har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de tjenester, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. En tjeneste kan trækkes tilbage uden varsel, eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.

Priser

Alle priser er, ved levering i Danmark, gældende udsalgspriser inkl. moms.

Rabatter Generelle rabatter

Vi yder rabatter til alle kunder i form af forskellige kampagner. Hvis der er rabat på en vare, vil rabatten allerede være fratrukket prisen, som vises på sitet. På den måde er prisen du ser, altid “Din pris”. Dette følger gældende retningslinjer fra forbrugerombudsmanden.

Fordele til virksomheder og institutioner

Hvis du som virksomhed eller offentlig institution har et stort indkøb, kan vi give dig en fordelagtig rabat.

Kontakt kontor@kazambo.dk for nærmere oplysninger

Betaling

Du kan vælge at betale på følgende måder: Viabill , Mastercard , Visa kort

Bankoverførelse

Varerne afgår først fra vores lager når betalingen er at finde i vores bank.

Fakturakunde

Virksomheder og institutioner kan ansøge om at handle som fakturakunde.

NB: Du kan kun handle som fakturakunde, hvis din virksomhed er offentlig (institution, skole o.l.), et ApS eller et A/S og har eksisteret i minimum 2 år. Er virksomheden oprettet som fakturakunde, kan virksomhedens medarbejdere købe ind på én fælles konto. Vi forbeholder os ret til at afvise en ansøgning om at blive fakturakunde uden yderligere begrundelse.

Vælger du faktura som betalingsform, tillægges et fakturagebyr på DKK 19,95.

Gavekort

Hvis du har modtaget et gavekort til Kazambo ApS eller Legimus ApS, kan du bruge det som betalingsform på www.kazambo.com og www.legimus.dk ved at vælge betaling med gavekort fremsendes mail til salg@legimus.dk med oplysninger om faktura nummer og gavekort kode.

Såfremt du har købt et gavekort gælder dette 1 år fra udstedelsesdatoen. Andre gavekort gælder 6 måneder fra udstedelsesdatoen med mindre andet er anført.

Rykkergebyr/renter

Betales ikke rettidigt efter faktura/kontoudtog, pålægges et rykkergebyr DKK 100 pr. rykker. Betales der ikke efter 2. rykker, overgår kravet til inkasso, og der pålægges gebyrer i overensstemmelse med lovgivningen. Ved forsinket betaling pålægges endvidere rente i henhold til rentelovens bestemmelser.

Leveringsformer

Forsendelse i Danmark

Til adresser i Danmark, sender vi din bestilling med DAO Distribution a/s, GLS, Postnord eller lign.

Forsendelse til udlandet

Til adresser i udlandet, sender vi din bestilling med UPS, PostDanmark eller lign. Du skal bemærke, at vi sender pakker til udlandet som pakke eller MAXI-brev afhængig af pakkens størrelse.

Afhentning i butik

Du kan også vælge at afhente din bestilling efter nærmere aftale i Nors ved Thisted

kontakt kontor@kazambo.com for nærmere aftale.

Leveringstid

Levering i Danmark

Leveringstiden (normalt max. 10 hverdage).

Leveringsomkostninger

Afhentning

Hvis du selv henter din ordre hos på nærmere aftalt sted i Thisted er afhentningsgebyret DKK 20,00.

Forsendelse

Hvis du ønsker varer leveret til en adresse, er leveringsgebyret pr. ordre:

Danmark, levering

Se priserne når du kommer til kassen

Bemærk! Ved levering uden for EU kan det nationale toldvæsen opkræve told og moms af forsendelsen. Kazambo ApS er ikke ansvarlig for, om det nationale toldvæsen opkræver dette beløb eller ej. Nogle gange opkræver toldvæsenet beløbet fra transportøren, som derefter opkræver det modtageren.

Retur- og fortrydelsesret

14 dages returret fra det tidspunkt, hvor varen modtages. Der ydes ingen fortrydelsesret på lyd- og billedoptagelser, såfremt du har brudt forseglingen.

Hvis du returnerer, skal varerne være i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen og ledsaget af en kopi af fakturaen.

Du kan fortryde et køb ved at returnere varen til den angivne returadresse.

Fragtudgiften ved at returnere varen til Kazambo ApS, påhviler dig som forbruger. Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage modtage en anvisning på det betalte beløb.

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret. Såfremt du modtager en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden en rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen for værende rettidig.

Reklamationer kan meddeles per e-mail: kontor@kazambo.dk.

Du kan udnytte din reklamationsret ved at sende varen retur Vi betaler din udgift til forsendelse, hvis vi har leveret en forkert eller beskadiget vare. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købesummen tilbage.

Det med småt

Aftaler med Kazambo ApS indgås på dansk.

Når du handler på www.kazambo.com, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven. Kazambo ApS gemmer ikke en egentlig kopi af aftalen mellem dig og Kazambo ApS, men foretager alene en teknisk lagring af aftalens indhold.

Ansvarsfraskrivelse

Kazambo Aps kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter gældende relevant lovgivning.

Forbehold for prisfejl, udsolgte varer mv.

I tilfælde af prisfejl, udsolgte eller udgåede varer, tastefejl eller force majeure forbeholder Kazambo ApS sig ret til helt eller delvis at annullere aftalen, eller udskyde leveringen. Under force majeure henhører bl.a. arbejdskonflikter, krig eller militærindkaldelse, blokade, afspærringer, politiske uroligheder, stats indgriben af en hvilken som helst art, mangel på drivkraftmidler eller omstændigheder i øvrigt, som ligger uden for Kazambos kontrol, og som påvirker Kazambo ApS muligheder for at opfylde sine leveringsforpligtelser.

Tvister

En eventuel tvist mellem Curabitur ApS og en kunde afgøres efter gældende retspraksis og ved de almindelige regler.

Persondataloven

Når du handler hos Kazambo ApS, giver du samtidig samtykke til vi må opbevare de nødvendige data i op til 6 år